Servicii de mecanica JT Trucks & Bus Services

Echipamentele de ridicare si calare sunt adaptate pentru clasele de autovehicule vizate: elevator cu 4 coloane mobile, 2 cricuri de canal cu seturi complete de suporti pentru calare, cricuri crocodil de 5 si 20t, cric de canal pentru autoturisme si cric mobil de podea pentru interventia pe transmisie.
Lucrarile de mentenanta si reviziile periodice pot fi executate pe 4 posturi de lucru gratie unui sistem centralizat de distributie a uleiului, iar pozitionarea uleiurilor de transmisie in canal impreuna cu tavile mobile de colectare a uleiului uzat, conduc la un serviciu operativ si mai curat.
Acest sistem de management al fluidelor trimite informatii complete despre operator, comanda de lucru, tipul si cantitatea de ulei folosita catre calculatorul gestionarului.
Pentru lucrarile pe sistemul de suspensie si rulare sunt disponibile mai multe echipamente hidraulice: presa fixa de 100t, o presa mobila de pivotat, un set de extractoare complex cu un cilindru hidraulic de 17t si calibre pentru presarea depresarea bucsilor pe masina.

Servicii oferite de JT Trucks & Bus Services

Operatiuni de intretinere si mentenata genarala, service de baza-schimburi de ulei, filtre, antigel, alte fluide

Reparatii ambreiaj, cutie viteze-manuala sau automata, transmisii cardanice, diferentiale, transmisii finale

Reparatii sistem de franare, componente aer cat si componente mecanice
Reparatii si intretinere suspensie